انواع مختلفی از واکسن HPV وجود دارد. به همین دلیل واکسن HPV زودتر از موارد بعد توصیه می شود. این فرزند شما را مدتها قبل از تماس با ویروس محافظت می کند.
Gardasil-9 (9 HPV) رایج ترین واکسن توزیع شده در سراسر دنیا است. این واکسن در برابر نه نوع کم خطر و پر خطر HPV (6 ، ۱۱ ، ۱۶ ، ۱۸ ، ۳۱ ، ۳۳ ، ۴۵ ، ۵۲ و ۵۸) از بدن در برابر ویروس اچ پی وی محافظت می کند.
در گذشته ، واکسن چهار ظرفیتی HPV (Gardasil ، ۴ HPV) و واکسن HPV دو ظرفیتی (Cervarix ، ۲VHPV) توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مجوز گرفتند.
تمام واکسن های HPV در برابر انواع HPV 16 و ۱۸ که باعث بیشتر سرطانهای HPV می شوند ، محافظت می کنند.
کودکان در سنین ۱۱ تا ۱۲ سال باید ۲ دوز واکسن HPV دریافت کنند که ۶ تا ۱۲ ماه از هم فاصله دارند. البته واکسن های زگیل تناسلی را می توان از ۹ سالگی دریافت کرد. اگر اولین دوز قبل از تولد ۱۵ سالگی داده شود ، فقط ۲ دوز لازم است.
ویکی درمان / واکسن گارداسیلhttps://wikidarman.com/1403-092801/
دوز اول
۱۱-۱۲ ساله (می تواند از ۹ سالگی شروع شود)
دومین دوز
۶-۱۲ ماه پس از دوز ۱
کودکان ۹-۱۴ ساله که ۲ دوز واکسن HPV را کمتر از ۵ ماه از هم دریافت کرده اند ، به دوز سوم نیاز دارند.
افراد ۱۵-۲۶ ساله که این سریال را بعداً شروع می کنند به ۳ دوز واکسن HPV نیاز دارند.
دوزها بیش از ۶ ماه زده می شود.
اگر فرزند نوجوان شما هنوز واکسینه نشده است ، با پزشک در مورد انجام این کار در اسرع وقت صحبت کنید. دریافت واکسن ها به شکل زیر است:
افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، اگر ۹ تا ۲۶ سال سن داشته باشند باید ۳ دوز دریافت کنند.
افراد بزرگتر از ۲۶ سال. واکسیناسیون برای همه افراد بزرگتر از ۲۶ سال توصیه نمی شود.
بنا بر دلایل متعددی، این بیماری در دوران حاملگی ایجاد شده و همچنین می تواند گسترش پیدا کند. یکی از بارزترین دلایل آن افزایش وزن به دلیل افزایش مصرف غذا و ورزش نکردن است. این عوامل باعث باریک شدن مسیر بین باسن و افزایش فشار روی ناحیه دنبالچه می شود. سینوس پیلونیدال همچنین می تواند در دوران بارداری در نتیجه اختلالات هورمونی یا تغییرات در سیستم ایمنی ایجاد شود که پوست را مستعد ابتلا به عفونت ها می کند.
سینوس پیلونیدال زمانی ایجاد میشود که فولیکول مو عفونی شده و به کیست یا آبسه در ناحیه بین باسن (ناحیه دنبالچه) تبدیل می شود. این عارضه در حالی که می تواند یک وضعیت ناراحت کننده و دردناک باشد، روش های درمانی متنوعی دارد. حتی برای زنان باردار. درمان کیست مویی در دوران بارداری به دلیل گزینه های محدود موجود می تواند چالش برانگیز باشد.
با این حال، اگر مشکوک به سینوس پیلونیدال یا بیماری دیگری در دوران بارداری هستید، باید به دنبال مراقبت های پزشکی بیشتری باشید. نادیده گرفتن چنین مواردی می تواند منجر به عوارض بی شماری شده و ممکن است به مادر و جنین در حال رشد آسیب برساند.
راه های درمان کیست مویی در بارداری به دلیل وضعیت خاص مادر محدود هستند اما غیرممکن نیستند. روش جراحی سنتی که شامل برش جراحی بافت آسیب دیده و بخیه زدن ناحیه بعد از آن بوده، در این دوره به دلیل عوارض احتمالی توصیه نمی شود. روش اصلی که معمولا پزشکان آن را دنبال میکنند، کنترل بیماری با استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از تکثیر عفونت است. با این حال، این روش ممکن است در موارد شدید موثر نباشد و راه حل دائمی در نظر گرفته نشود. که در این مواقع پزشک روشی دیگر را امتحان میکند. https://cliniczarei.com/articles/%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%85%d9%88%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/
درست است که لیزر درمانی یک گزینه جدید و مطمئن برای درمان کیست مویی در دوران بارداری است. اما بارداری یک دوره پر از ریسک بوده و نباید درمان هایی مثل لیزر یا جراحی در این دوره انجام دهید. لازم به ذکر است که بلافاصله بعد از زایمان میتوانید برای انجام درمان با لیزر اقدام کنید. لیزر کیست مویی یک روش غیر تهاجمی و ایمن است که با استفاده از یک پرتو با شدت بالا فقط بافت آسیب دیده را دقیقاً از بین می برد و در عین حال بافت سالم اطراف را حفظ می کند و آسیبی نمی رساند. همچنین یک روش درمانی بسیار موثر بوده که در بسیاری از بیماران با موفقیت بالا مورد استفاده قرار گرفته است.
علائم زگیل تناسلی میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، اما معمولاً عبارتند از:
علائم مرتبط با مولوسکوم کونتاژیوزوم عبارتند از:
زگیل تناسلی توسط زیر شاخههایی از ویروس اچ پی وی ایجاد میشود. این ویروس از طریق تماس مستقیم پوست به پوست در طول فعالیت جنسی، که شامل رابطه جنسی واژینال، مقعدی و دهانی است، منتقل میشود. نکته مهم این است که HPV میتواند بدون علائم قابل مشاهده وجود داشته باشد، به این معنی که افراد میتوانند ناآگاهانه ویروس را حتی اگر زگیل نداشته باشند منتقل کنند. عواملی که میتوانند خطر ابتلا به زگیل تناسلی را افزایش دهند عبارتند از: