ویزای تحصیلی چیست؟

ویزای دانشجویی یک سند مهاجرتی است که توسط یک کنسولگری یا سفارت صادر می شود و به شما امکان می دهد تا به طور قانونی در یک کشور خاص برای یک محدوده تاریخی خاص تحصیل کنید. به طور معمول، ویزا یک برچسب یا مهر تأیید شده است که در صفحات داخلی پاسپورت شما قرار می گیرد.

داشتن ویزای دانشجویی  در واقع برای هر فردی که قصد ادامه تحصیل و دانشجو شدن در هریک از کشورهای خارجی را دارد، الزامی می باشد.

جهت دریافت اطلاعات کامل اختصاصی برای هر کشور به مجله مهاجرت مراجعه کنید.

Permission to stay under the Graduate route will enable international students to work or look for work after their studies for 2 years, or 3 years for PhD students. The work can be in any sector and at any level without any minimum salary requirements or the need for visa sponsorship.

اجازه اقامت در مسیر Graduate به دانشجویان بین المللی این امکان را می دهد که پس از تحصیل به مدت 2 سال یا 3 سال برای دانشجویان دکترا کار کنند یا به دنبال کار باشند. کار می تواند در هر بخش و در هر سطحی باشد بدون نیاز به حداقل حقوق یا نیاز به اسپانسر ویزا.

https://www.internationalstudents.cam.ac.uk/graduate-visa

اپلای تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی چیست و چگونه دریافت میشود؟

شخصی که به طور رسمی چیزی، به خصوص شغل، یا تحصیل در کالج یا دانشگاه را درخواست می کند، در حقیقت در مسیر اپلای قرار دارد. ویزای متقاضی دانشجو چیست؟
ویزایی که اگر درخواست شما برای تحصیل در دانشگاه تایید شده باشد، اما هنوز نامه پذیرش دریافت نکرده اید، می توانید برای آن درخواست دهید.

شرایط ویزای تحصیلی چیست؟

حال که با ویزای تحصیلی آشنا شدید حتما برایتان سوال است که شرایط اخذ ویزای دانشجویی و دریافت ویزا برای ادامه تحصیل چیست؟

یا اینکه روش گرفتن ویزای تحصیلی کدام کشور راحت تر و بهتر است؟ همراه این بخش از مجله مهاجر مگ باشید تا به جواب این سوال ها برسید.

ادامه مطلبhttps://tejaratonline.ir/fa/news/238453/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد